Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ha nyár akkor strandra fel

2010.07.29

Itt a strand szezon közepe lassan vége de még van időd tippjeimmel ragyoghatsz a nyár végén is.

Az első és legfontosabb,hogy jól érezd megad a bőrödben:

Hasizom  Lapos, feszes has

Feküdjünk a talajra, térdünket hajlítsuk be, lábfejünk a vállunkkal egyvonalban legyen, kezünk tarkón, és már mehet is a 20 felülés, persze csak annyira, hogy a hasizmunk feszüljön, a gerincünket így nem terheljük meg.
A tökéletes forma eléréséhez jobb bokánkat tegyük a bal térdünkre, jobb kezünket vállmagassában kinyújtva hagyjuk, bal kezünk a tarkónkon, és így végezzünk 10 hajlítást úgy, hogy bal könyökünkkel közelítsük meg a jobb térdünket. Ugyanezt csináljuk meg fordítva is.
 

Minden egyes gyakorlat végén alaposan nyújtsuk meg az adott izmot, így elkerülhető az izomláz. Egy ilyen torna után sokkal jobban fogod érezni magad, én mindig úgy érzem, már látszik is az eredmény. Hát nem jó érzés, hogy tettünk valamit az egészségünkért és alakunkért?

 

 
     Kitartóan a kemény fenékért
Nem épp a legkedveltebb gyakorlat, de gondoljuk arra, hogy csak akkor érjük el kívánt eredményt, ha keményen csináljuk! Ennek szellemében ereszkedjünk térdre, támaszkodjunk a kezünkre, majd egyik lábunkat behajlítva emeljük fel 7-szer, majd tartsuk fent fél percig. Ezt szintén 3-szor ismételjük meg,  majd ugyanezt csináljuk végig a másik lábunkkal is.

 

És a strand fel szerelés:Válasz egy cuki bikinit.Egy polifóm,kalap,papucs,sort,vicces feliratú póló.és go-go strand te leszel a legtrendibb csaj.