Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Önbizalom tuning

2010.02.05

Lásd meg magadban a szépet!

Kép Állj a tükör elé,nézd meg magad jól,és írd le egy lapra mi az ami tetszik magadon.Pl:Szép barna szemeim vannak.Vagy:Imádom a fürtjeim. stb...

Kép Pózolj egy kicsit!Először talán furán fogod magad érezni,de nyugi,idővel,azaz némi gyakorlással egy igazi modell fog visszapillantani rád a tükörből!Csak keresd azokat a mozdulatokat,melyek jól állnak neked.

Kép

 

Kép Sminkeld magad!Nézd meg milyen kontúr illik például a szemedhez.Vagy azt,hogy milyen színek állnak jól neked:a pasztell?Talán a sötét?Füstös tekintet?Láss neki és csillogj!

A mosoly megszépít!Kép

Kép Tudományosan bizonyított,hogy a mosoly nemcsak a közérzetedre,de még a környezetedre is hat.A pasik is szívesebben csevegnek egy olyan csajjal aki nem pesszimista.Ez érthető.Tehát ha a csáberődet készülsz bevetni a mosolyod ne hagyd el!

Kép Adj egy napot magadnak,amikor csak nevetsz.Szórakozz,csináld azt amit szeretnél.Menj el vásárolni,mosolyogj az eladókra is.A kedves emberek arcát általában megjegyzik.

Szexepil-találd meg!

Kép Mindenkinél jelen van,csak nem ugyanaz.Ha nem tudod mi rajtad a vonzó,mi az amitől mindenki hanyatt dobja magát,akkor kérdezd meg a barátnőid.

Használd bátran!Te ettől vagy ellenállhatatlan.Lehet akár szimplán a mosolyod,a Kép pillantásod,a hanglejtésed.

Pesszimista vs. optimista:Barátok akik képesek lelombozni,vagy jó kedvre deríteni.

Kép

Kép Legtöbbször olyan irányba terelődünk amilyen példát a barátaink mutatnak nekünk.Ha a barátnőidnek rossz napjuk van,próbáld őket felvidítani,lelket önteni beléjük,tanácsot adni.De ne feledd!Ne vedd az ő terheiket a nyakadba.Mindenkinek megvannak a maga gondjai.

Kép Lehet,sőt előfordul,hogy valaki ki akar készíteni.Mondd neki hogy neked erre nincs szükséged,mert tele vagy életerővel,azaz kicsattanó formában vagy.Szegény vetélytársaddal meg nem igazán tudsz mit kezdeni,ha már ő ilyen...Biztos kisebbségi érzéssel küzd,és azt gondolja,ha téged idegesít,akkor kiborulsz.Ne hagyd magad!

Adj hangot a véleményednek!

Kép Finoman mondd el mit gondolsz az adott dologról!Ha épp nem nyeri el tetszésed egy ötlet akkor se emeld fel a hangod!Csak finoman fogalmazd meg mit gondolsz,és azt,hogy szerinted mi lenne a legcélszerűbb megoldás.

Kép Érvelj!Ilyenkor már nemcsak azt mondod hogy igen vagy nem,hanem azt is miért érdemes,miért tűnik lehetetlennek.Gyűjtsd össze magadban ezeket a pontokat és mondd el a társaidnak.Ha pontosan érvelsz,akkor akár vezető egyéniség is lehetsz.Ez annyit jelent hogy sok témában kikérik majd a véleményed.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.