Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Smiley:)

2010.02.04

 

Állj megfelelően!
Ne görcsölj!Állj lazán,kényelmesen mindkét lábadra,majd helyezd a testsúlyod az egyik oldalra,így nem fogsz billegni.
Tipp:Ha nem fordulsz teljes testeddel a kamera felé,sokkal karcsúbbnak látszol majd a fotón!Gyakorold a tükör előtt!

 

Kép

 

Testtartás
A fotózáskor legyen minél természetesebb a testtartásod.Engedd le a vállad,a hátad legyen egyenes,az állad nézzen előre,és feszítsd meg a tested.Nem tudod hogy kell?Hajolj előre,mint egy marionettbábu,és képzeld el,hogy a bábjátékos felfelé húzza a fonalat.

 

Fel a fejjel!
Ugye nem akarsz tokás képet?Akkor emeld fel kicsit a fejedet!Hogy azért nagyképűnek se látszódj,gyakorolj a tükör előtt.A fejedet enyhén billentsd félre.

 Kép

Minél barátságosabban!
Csábosan akarsz belenézni a kamerába?Szinte biztos,hogy balul sül el a dolog.A széles mosolynál semmi sem lehet erotikusabb.S hogy ne legyen se túl mű-,se arcra fagyott vigyor,mosolyogj hanggal!Hogy kell?Kattintáskor ,,csíz" helyett mondd: ,,égszínkék"!

 

Mi legyen a kezeddel?
Ez mindig bejön :tedd a derekadra az egyik kezed,a másikat lógasd le lazán magad mellé,vagy ereszd kicsit mélyebbre,a csípődre.Persze zsebre is teheted,így nagyon vagány leszel.

 

Pálmák és társaik
Ügyelj a kép hátterére.Előfordulhat ugyanis,hogy pálma nő ki a fejedből (ha ilyen kép van a hátad mögött).Elkerülheted az efféle malőröket,ha megkéred a fotóst,vagy ő téged,hogy menj arrébb pár lépést.

 

A hajtrükk
A profi fotósok szélgépet használnak,ezzel fújják meg a modell haját.A jó tartás érdekében hajtsd le a fejed,rázd meg a hajadat,majd egyenesedj ki,és dobd hátra.Fogadjunk,hogy jó lesz a frizurád!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.